Det här är jag Maria.

Om mig text kommer inom kort.

Det här får du av mig

 

Du får kommunikation

 

Jag formulerar och förmedlar din produkt, tjänst eller kärnan i företaget. Av det blir det kommunikation som hjälper dig att sälja och bygga ett starkare varumärke.

 

Du får flexibilitet

 

Du kan anlita mig både för korta och långa projekt. Betala på löpande timarvode eller ett fast pris för hela projektet. Vi hittar ett upplägg som fungerar bra för oss båda.

 

Du får så mycket eller lite hjälp som du behöver

 

Om du behöver mer än idé och text eller kraften av flera har jag ett stort nätverk till hjälp. I det finns exempelvis fotografer, programmerare, digitala marknadsförare, grafiska formgivare och fler copywriters.

Du får kunskap och erfarenhet

 

Sensus

Diplomerad marknadsekonom

 

Berghs School of Communication

Content Marketing

 

Sörängens folkhögskola

Kreativt och redaktionellt skrivande

 

Linnéuniversitetet

Affärsengelska

 

ERFARENHET

Fem år som copywriter. Två år som föreläsare.
Och 15 år inom försäljning och service. Hela mitt CV hittar du på LinkedIn.

Ord om mig

”Maria undervisar inom framför allt copywriting, vilket hon gör väldigt bra. Hon är dessutom lätt att samarbeta med och omtyckt både av oss som jobbar med henne och av våra studerande. I utvärderingar trycker de ofta på hur fantastiskt duktig hon är på att ge bra och konstruktiv feedback, vilket även har påverkat oss andra som undervisar att bli vassare på det. Maria initierar i sin undervisning även ämnen som inte alltid ligger helt inom ramen för just copywriting, men som kan berika och diversifiera vår syn på området vi är aktiva inom. Det kan handla om rent kreativa övningar, säljfrågor, livsfrågor, etiska dilemman mm. Just förmågan att ställa nya frågor, att vilja vidga vyerna – sina egna, våra och de studerandes, att vara lyhörd är viktiga egenskaper som jag tror att alla kan dra nytta av och lära sig något av.”

 

– Leif Stålhammar, linjeledare på Grafisk design och kommunikation, Södra Vätterbygdens Folkhögskola.