Maria Nycander | Om mig
21338
page-template-default,page,page-id-21338,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Om mig

Om vi backar till tidigt 1990-tal. Så är det här som min berättelse börjar. Med en lila glosbok och en skolfröken som visade ordets magi. Solveig med det lockiga, blågrå håret och de alltför stora glasögonen, väckte min hittills livslånga förälskelse för att skriva. En förälskelse som stannade kvar i bakgrunden.  Medan jag färdades genom olika yrken och på resor runt jorden.

 

När jag hade sålt alltifrån surfingbrädor, till Levi’s 501:or, croissanter och jorden-runt-resor. När jag hade hållt många livsrynkiga händer, och lyssnat. När jag hade lärt mig att inte servera en torr brödbit till hungriga cafégäster. Och att försäljning handlar om att skapa relationer. Om att engagera och övertyga. Då utvecklades min skrivförälskelse till en professionell kärlek.

 

Nu säljer jag med ord. Skapar värde och engagerar.

 

Jag är utbildad marknadsekonom. Och har läst content marketing (Berghs School of Communication – 16), Copywriting (Sensus -14), kreativt och redaktionellt skrivande (Sörängens folkhögskola -13) och engelska (Linnéuniversitetet -10). Hela mitt CV hittar du på LinkedIn.

 

Och vem är Frankie?

 

Bakom varje bokstav finns en drivkraft. Frihet. Aptit. Nyfikenhet. Drivkrafter som drev mig att hoppa rakt ut. Rakt in i min dröm. Innehållet är viktigt. meetfrankie.

 

Vi ses!

 

Maria